12 Şubat 2021 Cuma

52 yaşındaki Helena Christensen, bikiniyle soğuğa göğüs geriyor: 'Onu seviyorum


 
52 yaşındaki Helena Christensen, bikiniyle soğuğa göğüs geriyor

 52 yaşındaki Helena Christensen, bikiniyle soğuğa göğüs geriyor: 'Onu seviyorum 

Helena Christensen

Kar, Helena Christensen'ı yüzmekten alıkoyamaz .



Çarşamba günü, 52 yaşındaki süper model, leylak rengi bikinili bir kış macerasından fotoğraflar paylaştı. Resimlerden birinde, bir derenin yakınında karda çıplak ayakla yürüyor gibi görünüyordu ve ikincisinde köpeği yakınlarda yatarken suda eğildi.

Emoji kullanan Naomi Campbell, Ellen Pompeo ve Courtney Love gibi pek çok hayran ve ünlü, Christensen'in çarpıcı fotoğraflarını övmek için yorumlarına katıldı.

Gönderiye "Buz deliği araması" yazdı.

Bir hayran, "Güzel fotoğraf" diye yazdı.

Birisi "Buz kraliçesi geliyor," dedi.



“Harika fotoğraflar. Güzel bir renk seti de ”diye ekledi başka bir kişi.

Ayrıca, Christensen'e neden dışarı çıkıp karda dolaştığını sorarak odadaki fili kabul eden bir kullanıcı da vardı. "

Bu, Christensen'in mayosunu sezon dışında sergilediği ilk kez değil. Ekim ayında, Catskill Dağları'ndaki evinde, değişen yapraklar arasında dururken beyaz tek parça halinde kendi fotoğrafını paylaştı.

Ocak ayında da suya daldı.

 Christensen, kış veya buzda yüzme olarak da bilinen soğuk suda yüzmenin, kan basıncının düşmesi, daha az üst solunum yolu enfeksiyonu, iyileşme gibi sağlık yararları sağladığı konusunda haklı. duygudurum bozuklukları ve genel refah. Bununla birlikte, çalışma, soğuk yüzmenin en iyi "genel sağlığı iyi olan insanlar" tarafından uygulandığına dikkat çekiyor çünkü "ilk nörojenik soğuk şok tepkisi nedeniyle veya başlangıçtaki nörojenik soğuk şok tepkisine bağlı olarak yüzme etkinliği veya progresif hipotermi. "veya yetersiz bir şekilde uyarlanırsa ölüm riski vardır 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder